13.12.2007 г., 16:02 ч.

Ето ме 

  Поезия » Любовна
948 0 38
Ето ме.
Дойдох при теб.
Нали отдавна искаше това.
Кажи сега.
Защо ти бях?
(Повтаряме изтъркани слова).
              
Разкайваш се.
... И от кога!?
Не е ли малко късно за това?
Отидох си.
Забравих те.
Поех аз вече своята вина.
                     
Обичах те!
Но вече не.
Клетвите... (не говори предвзето).
То... мястото ми в твоето сърце
така и ще остане незаето!
               
Ще идвам вечер.
С ярката звезда.
(С мен накъсяват дългите ти нощи).
Усмихвай се.
Дори в съня.
Че само там ще викаш - ,,още... още''!
                   
Не се сърди!
Това съм аз.
Изгарям ли те вътре?
Или не?
Знам! 
Винаги ще чуваш моя глас,
дори да го донасят ветрове!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??