Ето моето стихотворение,
силно като стоманен меч,
аз давам ти това дарение
заради красивата ти реч!
Ти каза ми: - ,,Обичам те, любими,
сърцето ми тупти за теб",
а това мен вдъхновява ме да пиша рими,
красиви като празничен букет.
© Илия Кузев Всички права запазени
"и вдъхнови ме да напиша рими
по-красиви и от празничен букет"