Jun 25, 2009, 8:43 PM

Ето моето стихотворение 

  Poetry » Love
560 0 1

Ето моето стихотворение,
силно като стоманен меч,
аз давам ти това дарение
заради красивата ти реч!

Ти каза ми: - ,,Обичам те, любими,
сърцето ми тупти за теб",
а това мен вдъхновява ме да пиша рими,
красиви като празничен букет.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наздраве за Музите Бих променила края ...
    "и вдъхнови ме да напиша рими
    по-красиви и от празничен букет"
Random works
: ??:??