4.08.2013 г., 18:46 ч.  

Ето ти 

  Поезия » Друга
594 0 1

 

 

Ето ти самоличността ми,

прибави всички тези ненужни проблеми

и после ми се обади, да ми кажеш на какво е равно,

докато се третирам с терапия от билки и мехлеми.

Сто процента съм им странен на хората,

но имам развита умора да им слушам простотиите,

когато на мен ми е болно и преценявам изгодата,

дали си струва с нов човек да си споделям срамотиите...

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??