3.06.2009 г., 21:16 ч.

Ето - ти се омъжваш 

  Поезия » Любовна
1508 0 5
Ето - ти се омъжваш,
а пък аз ще се женя,
но защо ми е тъжно
и защо си смутена...?

Нещо ловко избяга
от добрите ни нощи,
сватбата се налага,
а пък малки сме още...

Но за други не сме и
ще подпишем със други -
аз - глава на семейство -
ти - достойна съпруга...

Но защо ми е тъжно
и защо си смутена,
щом с любов се омъжваш,
щом за обич се женя...? ...? ...

© Недялко Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??