23.08.2009 г., 22:06 ч.

Еволюция 

  Поезия » Философска
451 0 2

Откак тоз щедър свят светува -

човекът все расте.

Маймунки вече не бесуват,

но има зверове.

Възходът на маймуната е ясен -

добива тя човешки вид

и в черепа й, вместо плесен,

се диплят гънки в умствен щит.

Да, Бог така реши да разкраси земята,

но сбърка той със гънките в кората!

© Соня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??