9.12.2007 г., 10:48 ч.

Евтина стока 

  Поезия » Любовна
679 0 1

Изискан порцелан беше ми душата -
потъна в катран, погълна я самотата.
Сама да броди в тъмнината отреди й съдбата...
Наранена от дума жестока,
оценена като евтина стока,
с кървяща рана дълбока...
Прегърнала тишината, боря се за свободата,
свободата далеч от теб да е мечтата -
отново да бъдем обгърнати от красота...
Нарани ти в мен невинността, но търсих си го аз!
Заслужих си думата жестока!
Заслужих да съм евтина стока!

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хич да не ти пука!!!Едва ли това е най-подходящото в случая,но ти си обичала,не си евтина стока!Гледай напред!!!Поздрави!
Предложения
: ??:??