14.09.2017 г., 23:06 ч.

Exit 

  Поезия
258 0 0

В няколко часа сутринта
любовта стига колкото
да отвориш прозореца,
да полетят телата ни
към лудницата.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??