14.02.2008 г., 10:20 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
452 0 2

Искам да даря ня някой всичката си обич,

стаена в мен.

И да стопля с всичката си нежност

замръзналото нечие сърце.

Искам да разтопя ледовете на самотата.

И да се удавя в океана от чувства.

Искам силно да изкрещя колко обичам

изгрева и морето.

Искам да усетя дъха на идващотото лято.

И да даря на някой частица от мен.

И от слънцето.

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??