18.01.2020 г., 18:55 ч.

*** 

  Поезия » Източни форми
465 0 0

*
доверието ми
свит охлюв
в прегръдките ти
 

*
пърлени облаци
баба ми отгоре
пържи мекици

*
гребен в косите
лодка намира пристан
до ушна мида

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??