Недосънувани
остават стъпките ти,
ръцете ти,
в ръцете ми -
протегнати безбрежности.
Недорисувани,
недоцелувани
остават очите ти.
В очите ми, застинали пустини.
Недостигнати,
недокоснати,
непрекосени
остават тъмнините.
Оставаш ти
във тъмното ми тъмно...
Оставаш.
© Maria Radeva Всички права запазени