Dec 20, 2020, 9:12 AM

+++ 

  Poetry » Love
847 4 3

Недосънувани

остават стъпките ти, 

ръцете ти, 

в ръцете ми - 

протегнати безбрежности. 

Недорисувани, 

недоцелувани 

остават очите ти. 

В очите ми, застинали пустини. 

Недостигнати, 

недокоснати, 

непрекосени

остават тъмнините. 

Оставаш ти 

във тъмното ми тъмно...

Оставаш. 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??