3.11.2010 г., 13:07 ч.

* * * 

  Поезия
551 0 1

Запомнила съм, няма смисъл
да показвам колко силно ме боли,
усмивката студена нося,
за да не видиш чувства в моите очи!

Зад маската на фарс чаровен
съм скрила аз умело лудостта,
душата-пленница безбожна
оставих тихо да потъва във мъгла.

Във думите ми изкусителни и кротки
си мислиш, че откриваш красота,
нo някак си и тя се губи -
просто  късче от прекрасната лъжа!

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е най-голямото изкуство - да умееш да прикриваш болката...
Предложения
: ??:??