13.10.2011 г., 21:27 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
620 0 7

 

                                                                  

                                              С кръвта си

                                              преливаме

                                              обич.

                                              Отдаваме

                                              радост.

                                              Очите,

                                              ръцете,

                                              косите,

                                              безумни,

                                              прощават,

                                              обиди,

                                              предателства,

                                              скръб.

                                              Гърчим мечтите си

                                              и не чувстваме,

                                              очите 

                                              изтекли.      

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??