21.10.2017 г., 21:28 ч.  

... 

  Поезия » Друга
317 1 0

 

Може още в понеделник да я имате,
най-късно във вторник ще се целунете.
В сряда ще се съблечете и опознаете,
в четвъртък нещо по-силно ще си налеете.

В петък ще сте толкова близо, че ще се скарате,
в събота и неделя тя ще е с мен и с децата ни.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??