29.01.2013 г., 20:14 ч.

Фалосът или тази, дето е тъжна 

  Поезия » Друга
936 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Аз изкрещявам си любовните думи.
После душата дими.
Лиричните души обичат грубо чукане.
Свиря на измислена китара
и търся във ума си песни.
Широката усмивка вечер е сдухана.
 

Добротата спира да бъде добра
тогава, когато превръща се в длан.
Трябва да има и опако.
И целият огън, в мене събран, 
става нещо, прилично на пъкъл.

Само не знам
кой във него се пържи.
Фалосът
или тази, дето е тъжна.

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много смела... Браво!
  • Тук не знам какво да кажа, наистина, нещо ми се обърка в главата.
Предложения
: ??:??