2.02.2013 г., 15:28 ч.

Фалшив живот 

  Поезия » Гражданска
557 1 0

Фалшиви приятели. Фалшива тъга.

Фалшив е животът и фалш е света.
 
Гледам сконфузно. Проигран е мига.
Фалшив е животът и фалш е света.
Мисля нетрезво. Пуша в тъма.
Фалшив е животът и фалш е света.
Мечтая небрежно. Искам сега.
Фалшив е животът и фалш е света.
 
Живея фалшиво. Живея в лъжа.
Живях грандиозно, сега съм в беда. . .
Фалшив е животът и фалш е света. . .

© Димитър Бекяров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??