15.05.2007 г., 10:32 ч.

Фалшива красота 

  Поезия
678 0 9
Когато сутрин се събудиш,
животът сякаш почва отначало
и виждаш всичко по-красиво отпреди,
но то е като грамофонна плоча,
покрита с прах от миналите дни.

Живееш в скука, времето минава,
замисляш се за своите мечти...
Животът ти те пари като лава,
залива те и толкова боли.

Опитваш се пред себе си да гледаш,
но как да виждаш в мрак и тъмнина.
До тебе само гласове долитат
на хора тъжни, с твоята съдба.

декември  1998г.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??