15.05.2024 г., 6:18 ч.

Фалшивата царица 3 

  Поезия » Свободен стих
80 0 0

Ф А Л Ш И В А Т А Ц А Р И Ц А 3

 

В Природата се всяка грешка наказва,

времето за поправки е неограничено,

а ресурсите в Нейната пазва

чакат,раждането на гениите.

 

Времето на нашата цивилизация ще отмине,

а в следващите пак ние ще сме героите,

с одеждите на друга някаква личност,с друго име

ще запушваме отново на Живота пробойните.

 

Пак забили поглед в артефактите

на тази или на друга планета,

ще продължаваме,да порастваме

във вечната,неповторима щафета.

 

30.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??