14.05.2006 г., 0:29 ч.

Фантазия 

  Поезия
692 0 1

        Фантазия

 Фантазии бясни, целувки страстни,
 мисъл пътуваща в една посока, как ми се иска да направя с тебе скока!

 Мразя те, когато отнемаш ми всяка свободна  минута,
 Мразя те, защото съзнанието ми все към теб се лута!

 Ти си щастие и неспирен устрем
 Ти си смеха и страха ми за утре!

 А, дали не искам гърдите ти плътно опрени в моите
 дали не искам устните ми разхождащи се върху твоите!
 
 Дали не искам да усетя уханието ти, носещо интимността,
 дали не искам аз и ти да танцуваме в нощта?!

28.03.06г
 

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • добре е! не нещо което се вижда често, на мен ми харесва как е разчупена римата и как плавно преминава от стих в стих
    6/6
Предложения
: ??:??