20.06.2014 г., 23:36 ч.

Фантазия 

  Поезия » Любовна
379 0 0

Пръстите ми нежно те извайват.
Устните от тебе пият любовта.
Губя се в очите, те омайват.
Дишането ти запалва ми кръвта.
Порои се изливат от небето.
Не спиме двама през нощта.
Страстта потапя ни в морето
на трепета на нашите тела.
..........................
Да те изпия аз едва ли ще успея,
събрала образа на всичките жени.
Вечната любов - сега за нея пея,
реалната измислица, която ни плени.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??