5.01.2008 г., 16:56 ч.

Фатален мъж 

  Поезия » Любовна
623 0 2

Изгаряща любов във мен се зароди.
Със черните очи ти мили ме плени,
със нежни ласки, страст и топлина
и аз поисках с теб да съм в нощта.

И таз мечта изпълва ме да края,
а може би със друга търсиш рая?
Но, моля те, за миг си ти спомни
как нежни бяха моите очи!

Спомни си погледите страстни, мили
и леките закачки кратки, но игриви,
ела при мен и нежно целуни ме,
дори да не си спомняш вече мойто име!

© Ивелина Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не е лошо като идея, но някак не е доизпипано.
    Защо не пооправиш и коригираш малко?
    Обръщението "мили" ми се струва някак неподходящо.
    Поздравчета!
  • Хареса ми стихът ти!
Предложения
: ??:??