19.01.2024 г., 18:34 ч.

Фатум български /в памет на професор Тачков/ 

  Поезия
209 0 0

Преуспя в чужбината: вдигна банка

чак на „Уолстрийт“

                            тоз българин учен.

На старини, предпочел Родината,

претърпя тотален фалит –

бе разкъсан от улични кучета.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??