Jan 19, 2024, 6:34 PM

Фатум български /в памет на професор Тачков/ 

  Poetry
188 0 0

Преуспя в чужбината: вдигна банка

чак на „Уолстрийт“

                            тоз българин учен.

На старини, предпочел Родината,

претърпя тотален фалит –

бе разкъсан от улични кучета.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??