9.04.2010 г., 12:24 ч.

* * * 

  Поезия
746 0 4

 

На Ч.

 

Стрелата на харпуна му прониза

         Една Русалка – право във душата...

Сега е в негов плен,

         А той - от нея запленен е...

И само в сливането

         Ще намерят свободата...

 

 

 

© Христина Мандаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??