11.07.2008 г., 23:10 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
648 0 4
***
Аз се скитам по тихите улици...
Пожълтели от зла светлина!
Над главата ми светят съзвездия
и ми шепнат изящни слова...

Бързам... искам да стигна до някъде...
До един по-различен човек...
До сърцето му, вечно заключено...
До душата, потънала в мрак.

Пеперудата в мен пак натиска педала!
Дързък рев и изровен асфалт...
Бързам аз да достигна превала,
да докосна с ръка вечността...
МаriAnge

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??