11.02.2023 г., 15:26 ч.

Фчера беши уш нурмална 

  Поезия » Хумористична
306 5 17

Фчера беши уш нурмална,
бе жина, кату жина.
Днеска знам ли що съ чална,
вика: — "Мъжо, ей мъ на!

Книшки, филми, уперети,
с теб ши гледами, читем,
кат Мунтеки, Капулети,
ши са флюбим. Насъфсем."

И ма тръшна тъй тривогъ,
щоту мила ми е тя,
сал да я уапя могъ –
" Пес от Баскервил" чита...

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??