Фчера беши уш нурмална,
бе жина, кату жина.
Днеска знам ли що съ чална,
вика: — "Мъжо, ей мъ на!
Книшки, филми, уперети,
с теб ши гледами, читем,
кат Мунтеки, Капулети,
ши са флюбим. Насъфсем."
И ма тръшна тъй тривогъ,
щоту мила ми е тя,
сал да я уапя могъ –
" Пес от Баскервил" чита...
© Надежда Ангелова All rights reserved.