20.08.2010 г., 19:56 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
527 0 0

*  *  *

Мислите ми не достигат

до хорските уши, очи...

Разпилени са във хаоса

на многото неистини...

И макар да търся смисъла

на изкуството и себе си,

откривам колко е безсмислено

да търсиш в празнотата

на едно изгубено време

и мъртво поле...

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??