* * *
Мислите ми не достигат
до хорските уши, очи...
Разпилени са във хаоса
на многото неистини...
И макар да търся смисъла
на изкуството и себе си,
откривам колко е безсмислено
да търсиш в празнотата
на едно изгубено време
и мъртво поле...
© Калоян Бинев All rights reserved.