28.06.2008 г., 17:26 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
548 0 1

И ще дойде денят

по-хубав от нощта,

нови надежди

със себе си ще донесе,

но спомените в мен

не ще заличи!

Кожата ми тайно

ще настръхва

при мисълта за ласките  ти снощни!

А звездите -

издайниците малки,

с мене скришом ще бленуват!

И след милиони дни

този спомен в мен ще гори!

Сърцето нежно ще крещи -

всичко мое все още ти принадлежи!

© ВБТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??