9.08.2007 г., 9:18 ч.

* * * 

  Поезия
467 0 1

За преди сън дочува как той още

трака с клавиатурен дъжд

(като в детството почти приспивен)

първо с редки пръски,

после стихът набира сила,

набира ред след ред

за влечения и влечатления,

за дъжда във клиповете на певците

и по главите на гребците,

в ноздрите на слепците

и яките на бегълците,

по кръстовищата на клоните,

разтапяйки бонбоните

на децата от площадката

в прахта.

© Рая Деянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "влечатления,"... впечатленията?
    Много се напраших нещо, ще взема да си поиздухам мислите...
Предложения
: ??:??