27.07.2011 г., 11:12 ч.

Феникс 

  Поезия » Друга
658 0 0

И като феникс все ще се прераждам

след болките на всичките си дни.

Ще се науча как да устоявам

и как нещастието да ме закали.

 

Подобно феникса аз ще изгарям

в собствените радост и тъга,

а след това пречистена ще се изправям

и все по-чиста ще вървя.

 

След огъня душата от мозайка

скала ще става и ще устои

на идващите бури и проклятия…

Скалата няма нищо да сломи!

© Диляна Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??