Jul 27, 2011, 11:12 AM

Феникс 

  Poetry » Other
664 0 0

И като феникс все ще се прераждам

след болките на всичките си дни.

Ще се науча как да устоявам

и как нещастието да ме закали.

 

Подобно феникса аз ще изгарям

в собствените радост и тъга,

а след това пречистена ще се изправям

и все по-чиста ще вървя.

 

След огъня душата от мозайка

скала ще става и ще устои

на идващите бури и проклятия…

Скалата няма нищо да сломи!

© Диляна Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??