Призовах на огъня мощта
на мънички кристали да се пръсна.
Разтопена в жар, от пепелта
във феникс преродена да възкръсна.
Послушах на сърцето си гласа -
дори и непростимо да прощавам.
Намерих място, за да изградя
живот от стари отломки в душата.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени