13.08.2009 г., 12:23 ч.

Феноменална любов 

  Поезия » Любовна
611 0 1

 

Казват, че времето лекува,
но още подписът ти върху мен стои.
Споменът за теб нахлува
и във сънищата ми дори.


Тази моя обич може би е феномен,
и за нея не забравям нито ден.
Опитвам с други да те залича,
но не става!  Как не го разбра?


Плача ден и нощ за теб,
но смисъл няма, щом си тъй далеч.
Знай, че няма аз да те забравя,
поне спомена за теб ще си оставя.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??