2.12.2010 г., 20:11 ч.

Февруари, Март, Април 

  Поезия
905 0 2

Тук почива Щастливият Мишо

(01 Февруари 2010 - 02 Май 2010)

 

Помня и преди съм бил

над тези гробове студени.

Три са те и означени

с имената: Февруари, Март, Април

 

Февруари:

 

в кутийка две усмивки стари

се гледат тихо и мълчат

останали без думи те мълчат

останали от миналия Февруари

 

Март:

 

в пръстта на западния парк

споменът за мен лежи

лежи погълнат от лъжи

споменът за мен и моя Март

 

Април:

 

все още път не съм открил

назад към времето когато бях щастлив

отмина времето когато бях щастлив

и никой път не води към Април

 

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??