10 Юли 2014
***
Мечтая за едно отдаване
на тялото и духа…
Желая го от все сърце
но за да се получи
време трябва.
Също така и човек на
твоята мисловна вълна.
Надявам се един ден
това да стане с Любов
но явно още има какво
да се учи...
проумях го когато
затвори вратата към себе си,
но пък може да се отвори друга…!
© Донка Красимирова Всички права запазени