14.06.2013 г., 7:56 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
323 0 2

Вълшебна нощ...

В очите ми изгряват пламенни звезди.

Те искат да огреят твоя поглед тъжен

със огън от искряща нежност той да заблести.

 

Печална нощ...

Сълза измамница отронва се по моите страни,

навярно провокирана от тъжен спомен

или опитваща се да го заличи.

 

Желана нощ...

Глава склонила бих на твоите гърди,

така сълзите ми ще се превърнат само в спомен

щом твоето сърце в едно със моето в луд ритъм затрепти.

 

© Мария Кокошарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам сбъдване!
  • Нещо се заражда,но още не се е родило, имам предвид за любовните трепети в стихотворението.Желая успех!
Предложения
: ??:??