7.12.2010 г., 14:24 ч.

Фламенко 

  Поезия » Любовна
1114 0 12

Окована във веригите на самотата властна,

вдигам глава и отмятам косите си.

Търся онази изпепеляваща страст, угаснала,

поглеждайки в бездната на очите ти.

 

Свири китара в студената безлунна нощ,

весели цигани танцуват фламенко.

Вените ми изпълва  лава от огнена мощ,

готова да разбие оковите на сърцето.

 

Ще облея тялото си с розов аромат,

ръце ще вдигна до висините.

Стадо коне ще препуска в душата ми пак,

лотоси ще разцъфтят под нозете.

 

Горещи пламъци пускат езици в гърдите ми,

пръстите ми бродират солени капки любов.

Копнеж и желание кристализират в сълзите ми,

цигани танцуват фламенко с живота суров.

 

 

 http://www.animacii.net/images/comprofiler/1331_4c056732b69ec.gif

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??