18.02.2012 г., 9:15 ч.

Флирт 

  Поезия » Любовна
661 0 1

Флирт

 

                     Момиче за всички,

                     но не и за мен.

                     Играеш игричка.

                     Аз съм студен.

                     Принцеса от бала

                     със скъп макияж.

                     Пиеш на халост.

                     Търсиш си страж.

                     Жена от списание

                     в мъжки мечти.

                     Гони те, мания,

                     флирт да въртиш.

 

                     Любов не остана

                     за мен и за теб.

                     Сърцата отрано

                     пулсират във лед.

 

 

 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??