3.01.2008 г., 9:12 ч.

Флирт 

  Поезия » Бели стихове
1025 0 1
Ти си различен, ти си поредният...
Ти си новият и нетипичният... точно това търсех.
Не искам повече сигурност и доверие, накарай ме
да видя неща, които не съм виждала досега.
Писна ми от сигурността, накарай ме да плача,
точно това искам сега.
Заведи ме в страната на неизвестното -
всяка секунда да не знам какво ме очаква.
Мини и замини като ураган през мен и да плача -
не се обръщай, това искам аз сега.

Уморих се да знам къде ще съм всеки ден,
какво ще правя, когато стана, как ще мине денят ми.
Ти си различен, накарай ме да чувствам колко си
безразличен. Не ме боли, караш ме да усещам, че живея.
Това е, което искам - искам да ме лъжеш колко ме обичаш,
знам, че го казваш, защото се чувстваш добре, докато те целувам
и знам, че няма да си тук на сутринта. Знам и точно това искам.
Писна ми от сигурност, накарай ме да плача!...

© Сандрина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??