Произведението не е подходящо за лица под 18 години
/Стефкеее, сложи още една червена точка.../
Реших да сготвя нещо специално,
рецептата е само мой патент .
Ще ти приготвя аз вечеря официална,
но първо ще ти поднеса - уиски с лед.
Настани се на дивана, ти удобно,
че търпение се иска за това,
пийвай питието си спокойно
и стига гледа само моите кракаJ
За предястие - усмивка ще ти дам,
гарнирана ще е с безброй целувки.
Похапвай, че нали си мъж голям,
за основно ястие – асорти милувки.
Към него мога да прибавя,
топли устни, наместо гарнитура,
към блюдото, май мисля да добавя
екзотична шоколадова глазура.
За десертът времето настъпи,
фламбе предлагам да е той,
ще го запаля, бавно с пръсти
за теб е специалитетът мойJ
посветено...:)
© Людмила Нилсън Всички права запазени