23.04.2017 г., 21:33 ч.

Флирт 

  Поезия » Пейзажна
515 2 12

... а  небето отсреща
в лилаво облечено,
сякаш кани на среща
вечерта разсъблечена,
със звезди я завива,
нежно, но и настойчиво,
убеждавайки може би,
че от всички той е достойният
да приеме всичките ѝ съвършенства,
а също и цялата лудост
да потъне в тъмно блаженство
или във светло при пълнолуние...

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??