23 abr 2017, 21:33

Флирт 

  Poesía » Del paisaje
510 2 12

... а  небето отсреща
в лилаво облечено,
сякаш кани на среща
вечерта разсъблечена,
със звезди я завива,
нежно, но и настойчиво,
убеждавайки може би,
че от всички той е достойният
да приеме всичките ѝ съвършенства,
а също и цялата лудост
да потъне в тъмно блаженство
или във светло при пълнолуние...

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??