2.11.2013 г., 18:22 ч.  

Флиртува ми се 

  Поезия » Любовна
452 0 1

Флиртува ми се

 

Повярвай, много те обичам

и това винаги е било така,

но ще бъде грешно да отричам,

че искам малко свобода...

 

С някой друг така ми се танцува,

чужди ръце искам кръста ми да обвиват,

ако знаеш как ми се флиртува,

нещо ново искам да открия...

 

Харесва ми мъжете да ме гледат,

обичам да слушам техните комплименти,

харесва ми с намигване по сервитьора да ме черпят,

за хубавци да раздавам аз аплодисменти...

 

Харесва ми глупави въпроси да ме питат,

както да колекционирам телефони на салфетки,

приятно ми е по мене други да залитат,

да ходя по ресторанти, без да плащам сметки...

 

Харесва ми да следят всяко мое движение

и да не смеят до мен да се доближат,

както и онова напрегнато за среща предложение

пълно с неми молитви за моето: "да".

 

Обичам те и не искам да те загубя,

но грях е да греба от живота само с една ръка...

Млада съм и искам да флиртувам,

силен ли си, за да понесеш това?!

 

17.09.2012

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??