27.07.2022 г., 9:57 ч.

Фрагмент от утринна разходка 

  Поезия
246 0 0

Покрай нас - скатчета от акации

с лепнещите им аромати

и пойни птички накацали, -

из долчинките се вият.

 

В ход и такт с лиричния ромон,

упоени вървим

 сред най-пъстроцветни ухания

и от поточетата

не вода пием, а висша наслада.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??