7.12.2007 г., 16:15 ч.

Френската гимназия 

  Поезия » Хумористична
983 0 14
ФРЕНСКАТА ГИМНАЗИЯ
/никулденски проблясъци/

Да... има млади момета на светофара,
докато е червено, някой ги... бара.
Ученическа любов, квартална,
натискат се навсякъде, любов ужасно вербална.

Интересно им е, още нищо не са видели,
за либоф, на тавана, са зажаднели. :)
В дискотеката се гледат, като мишоци:
тя му даде телефон, той пие уиски на гълтоци.

Изпрати я до неговия таван.
Въпросът е... кой, аджеба, е нае...  :-D

Пича, 'щото е шаран ;)

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??