4.09.2007 г., 9:43 ч.

FROZEN 

  Поезия
620 0 4
FROZEN
(По песента на Мадона)

Сънища гладни
с мисли вечерят.
Скуката хладна
с тъгата се мери.
Колко ще могат
душата да смачкат...
Вече съм гроги -
тяхна играчка.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??