20.05.2015 г., 20:01 ч.  

Фрустрация 

  Поезия » Любовна
1037 0 1

Дълги мигове в срещи кратки,
сред ледено лято  и гореща зима,
чупливо небе в  илюзии сладки
и страст звънлива, неустоима.
Мираж в розово,  суетно скучен,
закърпен с оперирани проблеми,
в пришитото сърце без жал улучен,
Амур се гърчи, но на кой му дреми.
Животът е опънат лък с патрони
и всеки миг обречено ще полети,
но как сълза за ориста си да отрони,
щом любовта е сляпа, без очи...

 

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • подобни махленски сбирки са абсолютно недопустими! ще прилагам правилника с цялата му тежест!
Предложения
: ??:??